Company Glossy

Buiten de kaart: de Company Glossy van de onovertroffen tijdschriftenmakers van Tekstclub. Ofwel: een eigen luxe tijdschrift als visitekaartje van je bedrijf. Regelmatig of als onnavolgbaar éénmalig relatiegeschenk bij een bijzondere gelegenheid! De Tekstclub Company Glossy: daar kun je mee voor de dag komen!

Noem ons ouderwets, maar wij kennen geen enkel ander medium met zo’n verbluffende zeggingskracht, onbetwiste glamour en luxe, bewaar- en eeuwigheidswaarde, lezerbinding en consumentenwaardering als een klassiek Glossy Tijdschrift.

En wij hebben er - met permissie - dertig jaar verstand van.

Alles aan een goede Glossy ademt kwaliteit, ambitie en aspiratie, wijst je de weg naar een wereld waar je bij wilt horen - vergaapt je aan krachtige tekst en wijdse beelden, gevat in zwaar uitgevoerd glanspapier, om ook de tastzin nog te prikkelen.

Stel je eens voor dat je mocht beschikken over zo’n magisch medium, om helemaal naar je hand te zetten en cadeau te doen aan je personeel en/of relaties. Bij een bijzondere gelegenheid. Of - waarom niet - misschien wel vier keer per jaar. Als je veel hebt te vertellen of de band met je stakeholders nog strakker wilt aanhalen.

Waarom niet? Je bedrijfsfilosofie vertaald in tekst en beeld: een schitterende manier om uw merkidentiteit glans te geven en de boodschap van de onderneming op een hoogwaardige manier in het spotlicht te zetten. Met een prachtig tijdschrift, voor jou geproduceerd door de top in Nederland tijdschriftenland.

Neem hieronder contact met ons op voor meer informatie.