Onze methode

Hoe gaan wij al die jaren te werk?

ONZE METHODE

VAN BRIEFING TOT EINDPRODUCT: HOE GAAT TEKST.CLUB TE WERK?

Wij zijn in staat te doorgronden wat je wilt zeggen, en dat zó te formuleren dat je boodschap kraakhelder wordt verstaan door de mensen voor wie hij is bedoeld. Wat voor boodschap of welke doelgroep dan ook. En zo niet - we kunnen veel maar niet alles -, vinden we iemand die dat wél kan! We hebben een omvangrijk netwerk met mensen die je gerust om een boodschap kunt sturen.
Hoe nu verder? Heel simpel: je gaat naar Onze specialiteiten, kiest daar uit de omvangrijke lijst aan diensten wat je van ons nodig hebt en vult vervolgens het formulier in.

Geef hierbij aan wat je van ons verlangt of wenst. Vertel ook meteen hoeveel haast je hebt en welk budget er beschikbaar is.

Al deze gegevens verwerken wij razendsnel tot een bondige debriefing met bijpassend voorstel qua tijd en kosten. Zodra je akkoord geeft, gaan wij aan de slag!

Anderen over ons

Geweldige schrijvers, art-directors en creatives waar wij mee hebben gewerkt.
Patrick Geurts
Oprichter en eigenaar van interior-en standbouwbedrijf Pitchkoff. Veelvuldig opdrachtgever en aandrager van talloze klanten.
Mathieu Grob
Creatief en strategische director van BrandNewLive. Het bureau van Nederland als het gaat om live-entertainment.
Marcel Langedijk
Marcel is een uitstekende interviewer en biograaf. Die topklasse schrijfstijl koppelt aan een goed gevoel voor de menselijke geest. Je bent niet echt beroemd als hij nog geen boek over je heeft geschreven.
Angela de Jonge
Een van de beste producers van Nederland. Extreem ervaren duizendpoot waarmee ik vele producties heb mogen doen.
Femke Sterken
Femke is hoofdredacteur van een aantal online magazines en de strengste opdrachtgever die ik ken. Ze heeft ook altijd gelijk. Dat maakt schrijven voor Femke leuk en leerzaam. Dat je haar soms wilt ombrengen, neem ik graag op de koop toe.
Robert de Groot
Voormalig Marketeer of the Year en commercieel directeur van Citroen Nederland met vele succesvolle campagnes op zijn naam.
Corinne van Duin
Corinne is onder veel meer chef crossmedia bij De Volkskrant en iemand die als geen ander creatieve content met innovatieve techniek tot leven brengt. Neus voor trends en goede smaak zijn inbegrepen.
Robert Jan Spiekeman
Robert Jan is een van de meest prominente tv-format-makers in Nederland. Daarbij een grote bruut met een klein hartje, aan wie ik veel kennis en een mooie tijd te danken heb.
Nienke van Zwam
Nienke is een bijzonder zorgvuldige en inspirerende redacteur, zonder wie twee van mijn meest geniale boeken nooit het levenslicht zouden hebben gezien. Wil je een bestseller, ga voor Nienke!
Mart Boudestein
Topfotograaf, art-director en designer Mart Boudestein. Met hem heb ik vele nationale en internationale campagnes mogen maken.

Eerst even praten?

Wij staan voor je klaar!

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Er is iets verkeerd gegaan!