Onze specialiteiten

Zie hier de verschillende services die wij aanbieden, staat waar jij naar opzoek bent er niet tussen, neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat wij kunnen doen!

Schrijfwerk

Redigeren

Misschien wel de meest dankbare vorm van schrijven. Tovert onsamenhangende woordenbrij om in heldere taal met een duidelijke boodschap voor het relevante publiek. Met flair.


Lees meer

Persbericht

Vertelt wat het nieuws is aan de mensen voor wie het is bedoeld: journalisten en influencers die het op hun beurt doorvertellen aan hún doelgroep. Klinkt logisch en simpel, blijkt een pak lastiger dan je denkt. Ons advies: laat het over aan de professionals.

Lees meer

Nieuwsbrief

Een zeldzaam effectief stukje inhoudelijk relatiebeheer - als je daadwerkelijk iets te melden hebt. Zo niet, laat het over aan de tovenaars die van niets iets kunnen maken. Of bestel ook een artikel of profiel.


Lees meer

Interview

Een goed vraaggesprek heeft een stomp in de maag en een krul in de staart, zoals onze eerste leermeester tot vervelens toe placht te zeggen. Maar met de goede vragen, de juiste antwoorden en een fluwelen spanningsboog ben je ook al een heel eind. Helaas zit ‘m daar nou juist de kneep.

Lees meer

Column

Korte, persoonlijke tekst met een mening.

Lees meer

Blog

Artikel of column, maar dan online.

Lees meer

Biografie

Ben je of ken je iemand met een leven dat de moeite waard is om een mooi boek over te schrijven? Wie zijn wij dan om je tegen te spreken? We doen de research, spreken de relevante mensen en schrijven het boeltje pakkend op. Leuk voor personeel, familie of de complete mensheid.

Lees meer

Maakwerk

Art & design

Net zoals we marketing en media aan onze dienstverlening hebben toegevoegd, konden we ook niet meer zonder een vaste medewerker op het gebied van art en design. Want we kunnen het allemaal wel leuk schrijven en bedenken, het moet er natuurlijk ook fantastisch en aantrekkelijk uitzien! Waarvan acte!

Lees meer

Podcast

Vinden we echt heel leuk. We treden er zelf ook regelmatig in op. En maken ze graag voor onze opdrachtgevers. Maar de ene podcast is de andere niet. Het vraagt namelijk altijd om een goed en herkenbaar thema, om een lekker luisterbare lengte en waar nodig een strakke videopresentatie. En dat zien we elders niet altijd terug. Of vaak helemaal niet. Zonde. Van tijd en geld, en gemiste aandacht.

Lees meer

TV-commercial

Ook al zo’n medium waar we ons als een vis in het water voelen. TV-commercials maken we heel erg graag. Lokaal, nationaal of internationaal. Kijk maar eens rond op onze showreel en ontdek daar dat we best wat aardigs hebben gefabriceerd de afgelopen jaren. Veel b2c maar inmiddels ook b2b.

Lees meer

Radiocommercial

Bij Tekst.Club zijn we dol op radio. En dan vooral op het bedenken en schrijven van radiocommercials. We vinden het een prachtig medium dat anno nu helaas geterroriseerd wordt door nodeloos geschreeuw en veel van hetzelfde zinloze geneuzel. Voordeel is wel dat een creatief en humorvol pareltje des te meer opvalt temidden van al dat kabaal. En daar staan wij garant voor. Uiteraard.

Lees meer

Denkwerk

Marketing/Media

Tekst.Club groeit. Op een manier die we aanvankelijk niet voor ogen hadden. Want Jan en Martin zijn schrijvers en ideeënmakers pur sang. Maar als opdrachtgevers gaan vragen om campagnes en meer, dan vraagt dat om de nodige kennis op het gebied van marketing en media. Reden waarom oa Joost Rademaker onze gelederen is komen versterken. En qua media zijn we ook samenwerkingen aangegaan die garant staan voor optimaal bereik van onze creatieve producties.

Lees meer

Concepting

Schrijven staat wellicht op 1, een goed idee bedenken staat bij Tekst.Club er pal naast. En steeds vaker ervoor. Want we worden in toenemende mate gevraagd om vanuit de brandstories die we opleveren, ook meteen maar een complete campagne te bedenken. Laten we daar nou zo’n 25 jaar ervaring in hebben. Neem maar een kijkje op onze showreel met oud en recent werk en je begrijpt wat we bedoelen. Ideeën bedenken kunnen we eigenlijk net zo goed als een fijn stukkie schrijven.

Lees meer

Consumer Insights

Je kunt nog zo’n geweldig verhaal hebben, als je niet weet wat jouw te bereiken doelgroep zoekt of verlangt, dan houdt het snel op. Bij Tekst.Club duiken we graag in de hoofden en harten van consumenten. Of die nu particulier of zakelijk zijn. En dat doen we vaak en veel met de verzamelde inzichten van onderzoeksbureau Motivaction. Daar werken we al decennialang mee samen en dat heeft ons en onze klanten geen windeieren gelegd…

Lees meer

Strategie

Hoe zorg je ervoor dat jouw unieke verhaal zo krachtig en overtuigend mogelijk onder de aandacht komt van toekomstige opdrachtgevers? Daarvoor is het betere strategische denkwerk nodig. Bij Tekst.Club beschikken we over een aantal slimme en ervaren denkers die vaker met dat strategische bijltje hebben gehakt. Met bewezen resultaten en prijswinnende campagnes. Dus kom maar op met je wensen, dromen en ambities!

Lees meer

Positionering & herpositionering

Als bedrijf of organisatie is het van levensbelang dat de markt weet wie je bent, waar je staat en wat jou uniek maakt. Daarvoor is een goede positionering nodig. Tekst.Club heeft een lange en succesvolle ervaring op dat gebied. We hebben in het (recente) verleden menige onderneming een prettige plek op deze wereld gegeven. Met bijpassend merkverhaal, website, communicatieplan en vooral, blije klanten…

Lees meer

Speciaalwerk

Kennismakingskookboek

Van de makers van onslievelingsgerecht.nl: een fraai uitgevoerd kookboek waarin uw personeelsleden zich voorstellen aan de hand van hun lievelingsrecept. Die gerechten worden door ons gekookt, gefotografeerd en verwerkt tot een uniek en persoonlijk relatiegeschenk met culinaire aspiraties. Een smakelijke manier om iedereen te leren kennen en langdurig aan u te binden.

Lees meer

Bedrijfsbiografie

Jubileum? Prachtig moment om het verhaal en de historie van uw bedrijf te boekstaven in een heuse bedrijfsbiografie. Standaard: een gedegen research, een toepasselijke schrijfstijl, een stijlvolle vormgeving en een solide uitvoering. Een herinnering voor altijd!

Lees meer

Company Glossy

Eenmalig of (half)jaarlijks luxe-tijdschrift voor uw personeel en/of relaties: een schitterende manier om uw merkidentiteit glans te geven en de boodschap van de onderneming op een hoogwaardige manier in het spotlicht te zetten. Natuurlijk geproduceerd door de top in Nederland tijdschriftenland.

Lees meer

Onze Samenwerkingen

The Creative Hub
Al sinds jaar en dag is Tekst.Club preferred supplier van allerhande teksten voor The Creative Hub. Het was meteen liefde op het eerste gezicht van beide kanten. We hebben dan ook al menig productie tot grote tevredenheid mogen afleveren. En daar gaan we nog wel even mee door.
Motivaction
Volgens onze bescheiden mening het beste onderzoeksbureau van Nederland. Waar we dan ook graag en regelmatig mee samenwerken. Niet alleen voor onderzoeksdata maar ook als conceptuele en strategische meedenker bij diverse opdrachtgevers.
McGyver
Als het om TV commercials gaat of complexere videoproducties, dan werken we heel erg graag met de mensen van McGyver. Sowieso storytellers bij uitstek en beschikkend over een zeer ervaren team van beeldmakers. Onze showreel staat er bol van.
Blonkfilm
Blonkfilm vindt haar oorsprong in de wereld van de journalistiek (oa AT5) en is een bedrijf waar we echt heel vaak mee samenwerken voor de productie van toegankelijke en betaalbare videoproducties. Denk aan het betere cameo-werk, journalistieke producties en mini-documentaires. Ook hun werk is veelvuldig terug te vinden op onze showreel.

Eerst even praten?

Wij staan voor je klaar!

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Er is iets verkeerd gegaan!