Over

Patrick Geurts

Oprichter en eigenaar van interior-en standbouwbedrijf Pitchkoff. Veelvuldig opdrachtgever en aandrager van talloze klanten.

Patrick Geurts
over Tekst.Club

Martin is een soort Wickie de Viking. Een immer jeugdige vent met het uiterlijk van een zeebonk. Hij heeft ons geholpen bij de brandstory en een aantal klanten bij de zoektocht naar een ‘key message’. Klein, groot of een complex communicatie vraagstuk: Martin wrijft met zijn vinger langs zijn neus en komt met een oplossing. Altijd een begrijpelijke oplossing. Vaak zo simpel dat je dit zelf ook had kunnen verzinnen. Maar dat kan je niet, want hij beheerst het spel met woorden. Hij daagt ze uit en zet ze op hun plek. Het resultaat is verbluffend en van een ongekende schoonheid. Het komt binnen en brengt de dialoog op gang. Het is dan ook niet voor niets als Martin zegt: ‘ Nu heb ik het en het lukt beslist’.

Patrick Geurts
Oprichter Pitchkoff

Anderen over ons

Geweldige schrijvers, art-directors en creatives waar wij mee hebben gewerkt.
Patrick Geurts
Oprichter en eigenaar van interior-en standbouwbedrijf Pitchkoff. Veelvuldig opdrachtgever en aandrager van talloze klanten.
Mathieu Grob
Creatief en strategische director van BrandNewLive. Het bureau van Nederland als het gaat om live-entertainment.
Marcel Langedijk
Marcel is een uitstekende interviewer en biograaf. Die topklasse schrijfstijl koppelt aan een goed gevoel voor de menselijke geest. Je bent niet echt beroemd als hij nog geen boek over je heeft geschreven.
Angela de Jonge
Een van de beste producers van Nederland. Extreem ervaren duizendpoot waarmee ik vele producties heb mogen doen.
Femke Sterken
Femke is hoofdredacteur van een aantal online magazines en de strengste opdrachtgever die ik ken. Ze heeft ook altijd gelijk. Dat maakt schrijven voor Femke leuk en leerzaam. Dat je haar soms wilt ombrengen, neem ik graag op de koop toe.
Robert de Groot
Voormalig Marketeer of the Year en commercieel directeur van Citroen Nederland met vele succesvolle campagnes op zijn naam.
Corinne van Duin
Corinne is onder veel meer chef crossmedia bij De Volkskrant en iemand die als geen ander creatieve content met innovatieve techniek tot leven brengt. Neus voor trends en goede smaak zijn inbegrepen.
Robert Jan Spiekeman
Robert Jan is een van de meest prominente tv-format-makers in Nederland. Daarbij een grote bruut met een klein hartje, aan wie ik veel kennis en een mooie tijd te danken heb.
Nienke van Zwam
Nienke is een bijzonder zorgvuldige en inspirerende redacteur, zonder wie twee van mijn meest geniale boeken nooit het levenslicht zouden hebben gezien. Wil je een bestseller, ga voor Nienke!
Mart Boudestein
Topfotograaf, art-director en designer Mart Boudestein. Met hem heb ik vele nationale en internationale campagnes mogen maken.

Eerst even praten?

Wij staan voor je klaar!

Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Bedankt!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Oops! Er is iets verkeerd gegaan!